Bac – Tov Cleaner.

Isabel rood intensief

 

Bac – Tov Cleaner voor vogels.

Bac – TOV Cleaner is een uiterst veelzijdige en zeer doeltreffende reiniger verrijkt met enzymen en niet pathogene bacteriën.Voorkomt dat pathogene bacteriën de infectiegrens overschrijden en maakt zo dat desinfecteren in de meeste gevallen overbodig zal zijn. Inzetbaar in tal van toepassingen.Heeft een goede en lange nawerking op restvuil.Verdrukt de pathogene bacteriën (Gram-positieve en Gram Negatieve bacteriën veroorzakers van, Coccidiose, E. colli, (Zweet ziekte), Ornithose, Paratyphus, Vogel cholera, Trichmoniosis)Reinigt en ontvet dieper en sneller, daardoor tot 30 % tijdbesparing.Is veilig voor alle afwasbare oppervlakken.Verwijdert onaangename geuren door zijn blijvende nawerking (door ontbinding van organisch afval) Heeft een aangename krachtige geur (lente-mint)is volledig veilig voor huid en kleding.Biologisch afbreekbaar, onbrandbaar, niet vluchtig en niet toxisch.Is sterk geconcentreerd en daardoor zeer voordelig in gebruik.

 Gebruiksaanwijzing : 

Gebruik in verstuiver of lage druk vernevelaar.-Verdun het product met handwarm water.-Nevel het te reinigen oppervlak gelijkmatig van onder naar boven in. Laat inwerken maar niet opdrogen.-Vuil manueel met een goed absorberende doek verwijderen of machinaal behandelen.-Eventueel met water naspoelen of afspuiten.-Drogen indien nodig (op bvb Inox, glas of spiegels) 

Werken met emmer en spons

-Vul uw emmer met lauw warm water.-Voeg het product toe. Reinig de materialen volgens de normale procedures.

 Werken mt een sopje

-Maak een sopje met warm water -Week de drinkfonteintjes, eetbakjes, zitstokjes en – Reinig volgens de normale procedure.

 Opgelet:

Na het mixen met water blijft het product gedurende 10 dagen zijn enzymen werking behouden. Best in een koele ruimte bewaren

 Verdunning

Eerste reiniging (bvb vóór de kweek) -10% Reiniging van wanden, werktafels, kweekkooiën,grondplaten, zitstokken, houten betonnen of keramiekvloeren. nestbakjes enz

 Alle opvolgende reinigingen

1 tot 3 % naar gelang de vervuiling van de te reinigen oppervlakken.

Opgelet : Neem eerst warm water ,en voeg daar dan het product toe.