Halamid. desinfecteimiddel.

halamid d large 2

Halamid .

Desinfectiemiddelen: Halamid®

 

Halamidis een officieel toegelaten desinfectiemiddel en ontleent zijn werkzaamheid aan een met behulp van chloor geactiveerde zuurstof. Het product kenmerkt zich door een hoog gehalte aan stabiele werkzame stof. Halamid staat die hoeveelheid werkzame stof af die nodig is voor een maximaal desinfectieresultaat. Een Halamid-oplossing behoudt hierdoor langere tijd zijn werkzaamheid. Halamid gaat een chemische reactie (oxidatie, feitelijk een verbrandingsreactie) aan met micro-organismen. Resistentievorming is daardoor niet mogelijk.

Halamid is te gebruiken als desinfectiemiddel ter bestrijding van bacteriën en gisten in of op oppervlakken die in contact komen met eet- en drinkwaren en grondstoffen hiervoor. Ook kan het gebruikt worden voor ontsmetting van sanitaire en verpleegruimten.
· Halamid heeft een hoog gehalte aan stabiele werkzame stof. · Uitstekende opslagstabiliteit.

· 1 – Niet agressief ten opzichte van metalen en andere materialen.
· 2 – Halamid hecht zich niet aan oppervlakken en is daardoor goed afspoelbaar.
· 3 – Halamid lost gemakkelijk op in koud water (maximale concentratie 10% bij 15º C).
· 4 – Halamid is volledig biologisch afbreekbaar.
· 5 – In handige doseerzakjes verkrijgbaar.

Halamid-d is een desinfectiemiddel dat zijn werkzaamheid ontleent aan gebonden chloor en zuurstof. Het is het bekendste desinfectiemiddel in de diersector, zoals de intensieve veehouderij, maar ook bij hobbydierhouders. Het product heeft een hoog gehalte aan stabiele werkzame stof en is veilig in het gebruik. Halamid-d gaat een chemische reactie, feitelijk een verbrandingsreactie, aan met micro-organismen. Resistentievorming is daardoor niet mogelijk. de kracht van Halamid-d is het brede werkingsspectrum enerzijds en de mildheid voor de gebruiker, voor materialen en voor de dieren en het milieu anderzijds. Hier vind u verkoopadressen.

Halamid en Halamid-d is dezelfde stof maar met een andere toelatingstekst.